UA-59244725-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hoefverzorging Fred

Paard Pony EzelContactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Ik kan helaas niet elke avond alle mail verwerken, reactie kan even duren. Duurt te lang? Nog een keer mailen!

Mijn service.

Natuurlijk blijven niet alle dieren even netjes stil staan. Dan zal ik oplossingen zoeken om rust en vertrouwen te winnen. Maar het is natuurlijk niet zo dat ik ben gekomen om je dier voetjes te leren geven. Dat moet je als eigenaar/verzorger zoveel mogelijk zelf voorbereiden. Het kan gebeuren dat het op dat moment door omstandigheden niet gaat. Soms hebben ook dieren gewoon hun ‘dag’ niet. Indien mogelijk maken we dan een nieuwe afspraak.

 

Mee kijken mag, als ik ook nog wat zien kan!Mee kijken mag, als ik ook nog wat zien kan!Voor een standaard hoefverzorgingsbehandeling per paard, pony, ezel of veulen reken ik een vast bedrag. Ook als ik maar één of twee hoeven behandelen moet (denk aan alleen het behandelen van scheuren enz.). Er is ook geen verschil in behandelingskosten als er iets meer of minder aan de hoeven moet gebeuren.

Tenzij er duidelijk sprake is van achterstallig hoefonderhoud of andere onvoorziene omstandigheden als b.v. kreupelheden waar meer als de normale behandelingstijd in gaat zitten, zal ik een meerprijs berekenen. Hieronder vallen ook eventuele materiaalkosten voor het opvullen van b.v. scheuren, gebruik ontsmettingsmiddelen enz.

 

Een bepaalde strakke methode hanteer ik niet, immers elk dier is een individu. Ik maak gebruik van een holistische benadering en daarbij ben ik ook zoveel mogelijk gegevens over eventuele bijzonderheden van het dier nodig.

Er kunnen lagen in de hoef zitten die niet gelijke snel afgroeien.Er kunnen lagen in de hoef zitten die niet gelijke snel afgroeien. Aan randen en lagen in hoeven kun je veel 'aflezen'.Aan randen en lagen in hoeven kun je veel 'aflezen'.

Ik probeer altijd zo goed mogelijk op het afgesproken tijdstip te komen maar het kan zijn dat ik later of eerder kom. Vooral aan het einde van de dag is nakomen van het afgesproken tijdstip erg moeilijk. Je gaat met dieren om die niets van mijn vorige en volgende afspraken af weten en zij houden zich aan hun eigen tijd.

Als ik het tevoren kan inschatten dat ik meer dan een half uur eerder of later kom, probeer ik te bellen.

 Wacht op mij!Wacht op mij!