UA-59244725-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hoefverzorging Fred

Paard Pony EzelContactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Ik kan helaas niet elke avond alle mail verwerken, reactie kan even duren. Duurt te lang? Nog een keer mailen!

Jouw service.

 Ik stel geen bijzonder hoge eisen aan de 'werkplek' maar verwacht wel dat het er redelijk schoon is en vooral veilig! Als het in een weiland is moet het wel droog weer zijn maar ook de 'werkplek' in het weiland moet droog zijn.

Droog en uit de wind buiten.Droog en uit de wind buiten.Ik kan redelijk veel ‘gebreken’ zien en ‘voelen’ tijdens de hoefbehandeling van je dier maar lang niet alles. Als je weet dat je dier ‘trapt’ bij het opnemen van een been wat vele oorzaken kan hebben, zeg het mij dan! Zeg het ook als je dier last heeft van blessures of bepaalde gewrichten wat zo op het oog niet is te zien. Ik kan er met het opnemen van de benen dan rekening mee houden zodat je dier nadien minder of geen last heeft van (spier) pijn.

 

 

Kan nie sneller!Kan nie sneller!Als we een tijd hebben afgesproken kan het zijn dat ik later of eerder kom. Vooral aan het einde van de dag is nakomen van het afgesproken tijdstip erg moeilijk. Je gaat met dieren om die niets van mijn vorige en volgende afspraken af weten en zij houden zich aan hun eigen tijd. Als ik het tevoren kan inschatten dat ik meer dan een half uur eerder of later kom, probeer ik te bellen.

Maak op tijd afspraken met mij want ik heb soms een wachtlijst van 14 dagen tot 4 weken!


Alles op z'n tijd.Alles op z'n tijd.
Betaling is contant tenzij anders is overeengekomen.