UA-59244725-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hoefverzorging Fred

Paard Pony Ezel



Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Ik kan helaas niet elke avond alle mail verwerken, reactie kan even duren. Duurt te lang? Nog een keer mailen!

Afspreken & info - Bereikbaarheid.

 

Overdag ben ik moeilijk telefonisch te bereiken. Om afspraken te maken werkt mailen vaak beter. Reactie op de mail kan een paar dagen duren. Duurt het langer wil je dan a.u.b. nog een keer maileninfo@hoefverzorging-fred.nl
Zet a.u.b. de plaats en een telefoonnummer ook even in de mail.

Heb je toch liever telefonisch contact dan kan dat het beste rond 21.00  uur 's avonds.
Telefoon: 06 226 908 77     WhatsApp of SMS kan ook.
Of, 0592 354 135 .

 

Als we een tijd hebben afgesproken kan het zijn dat ik later of eerder kom. Vooral aan het einde van de dag is nakomen van het afgesproken tijdstip erg moeilijk. Je gaat met dieren om die niets van mijn vorige en volgende afspraken af weten en zij houden zich aan hun eigen tijd. Als ik het tevoren kan inschatten dat ik meer dan een half uur eerder of later kom, probeer ik te bellen.

Maak op tijd afspraken met mij want ik heb soms een wachtlijst van 14 dagen tot wel meer dan 4 weken!
Ik probeer voor spoed door omstandigheden wel wat ruimte te houden maar ook dat wil wel eens problemen geven.

 

Paard nog halen?Paard nog halen?Voor een standaard hoefverzorgingsbehandeling per paard, pony, ezel of veulen reken ik een vast bedrag. Ook als ik maar één of twee hoeven behandelen moet (denk aan alleen het behandelen van scheuren enz.). Er is ook geen verschil in behandelingskosten als er iets meer of minder aan de hoeven moet gebeuren.

Tenzij er duidelijk sprake is van achterstallig hoefonderhoud of andere onvoorziene omstandigheden als b.v. kreupelheden waar meer dan de normale behandelingstijd in gaat zitten, zal ik een meerprijs berekenen. Ook eventuele materiaalkosten kunnen worden berekend.

Voor een standaard hoefbehandeling reken ik voor een paard pony of ezel vanaf shetlander formaat €18,- Normale shetlander of kleiner is €16,-

Hier komen dan nog per adres vanaf Assen gerekend voorrijkosten bij. Deze kan ik bij het maken van eventuele afspraken doorgeven.

 

Betalen is contant tenzij vooraf anders is overeengekomen.

Pinnen is ook mogelijk.

Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Info van collega's

www.hoefverzorgingalet.nl   Alet

www.hoefonderhoud.nl   Gino

 

    www.playfullhorse.nl   Mirjam (o.a. Lymfedrainage)